Tannlegevakten i Grenland.

Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling også under corona-pandemien. Vi ber likevel pasienter sterkt vurdere om det er behov for tannlegehjelp.

Er du smittet av corona eller sitter i karantene kan vi ikke hjelpe deg klinisk, men ber deg om å ta kontakt på telefonen slik at vi kan henvise deg videre eller løse problemet på annet vis.

Telefon: 909 13 377

Åpningstider: Lørdager, søndager og bevegelige helligdager fra kl 10 til kl 16. Normalt vil tannbehandlingen skje fra kl 14 til 16.

Tannlegevakten i Grenland drives i samarbeid med Vestfold og Telemark Fylkeskommune.

Det er tannklinikkene ved Søsterhjemmet tannlegesenter, tannlege Zeyad Abdul-Hamid og Løvetann tannklinikk som drifter vakten. Hvor vakten er får du svar på ved å ringe vaktnummeret.

Honorar:

Ved behandling på tannlegevakten tilkommer et tillegg i prisen på behandling på kr 980.- All behandling skjer mot kontant betaling eller på kort.
Enkelte pasienter mottar gratis vakttjenester dersom de har rettigheter i den offentlige tannhelsetjenesten. Dette er en følge av at tannlegevakten mottar driftstilskudd fra Vestfold og Telemark Fylkeskommune for behandling av disse pasientgruppene.

CORONA-smitte

Coronasmitte: Se info og råd på Folkehelseinstituttet og helsenorge.no. Informasjonstelefon 815 55 015.

Ved spørsmål om covid19 testing må du henvende deg til din kommune. Her er en link til Porsgrunn kommune: https://www.porsgrunn.kommune.no/aktuelt/trenger-ikke-legevurdering-for-test/

Dersom du tror du er smittet eller har symptomer som hoste, feber, tungpust, tap av smak og luktesans, sår hals eller sykdomsfølelse må du ringe oss IKKE møte direkte i fare for å smitte andre.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler