Dr. Esben Storvand

Fastlege, spesialist i allmennmedisin, sjømannslege og petroleumslege.

Er uteksaminert fra både St. Andrews university (Skottland) og Manchester university (England). Han er også tilsynslege ved Doktorløkka sykehjem.

Jeg regner meg for å være en"lokal" gutt, selv om jeg flyttet til Porsgrunn først som 7 åring, etter noen fine barneår i Mo i Rana. Jeg er selvsagt Manchester United fan, som du vil se på bilder på mitt kontor. Verdens beste fotballag!

For e-kontakt/reseptbestilling og timebestilling trykker du her.  NB!! Har du luftveissymptomer eller misstanke om covid19 smitte må du ringe oss angående time. 

OBS: Meldinger sendt via e-kontakt til resepsjonen som omhandler medisinsk forespørsel/  vurdering og forspørsel om forlenget sykemelding må forventes å bli behandlet som e-konsultasjon og takstes deretter. Dette vil bli vurdert av hver enkelt lege.

NB! Dr. Esben Storvand har ingen ekonsultasjonfunksjon.

NB!! Påminnelse/ melding om time du ev har finner du nå i din innboks Helsenorge om du er aktivert der. Ønsker du også påminnelse på sms må du velge at du ønsker varsling på både mail og sms under kontaktinfo inne i din bruker på Helsenorge

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler