Dr. Camille Cima Fastlegevikar

Dr. Camille Cima er Fastlegevikar for Dr. Henning Beckstrøm fra 1. Mars 2021

Eksisterende og nye pasienter ønskes velkommen

Dr.Camille Cima er oppvokst i Canada, men har studert medisin i Brussel. Flyttet deretter til Norge fordi hun følte seg hjemme i den vakre norske naturen. Sommeren 2020 jobbet hun som fastlegevikar i Sandefjord på Annen Etasje legesenter. Etter dette jobbet hun fire måneder på Sykehuset i Vestfold, avdeling for avrusning. Nå gleder hun seg til et års vikariat på Søsterhjemmet medisinske senter. Hun er spesielt interessert i forbyggende medisin.

Det kan dessverre være problemer for Dr. Beckstrøm sine pasienter å benytte Helsenorge i forhold til at Camille Cima er vikar for Dr Beckstrøm. Helsenorge og vårt journalsystem snakker ikke godt nok sammen i forhold til fraværsassistenfunksjon som må benyttes ved innsetting av vikarlege. Inntil videre må dere dessverre ringe oss om dere ikke får benyttet dere av tjenesten. 

For e-kontakt/e-konsultasjon/reseptbestilling trykker du her.

NB!! Påminnelse/ melding om time du ev har finner du nå i din innboks Helsenorge om du er aktivert der. Ønsker du også påminnelse på sms må du velge at du ønsker varsling på både mail og sms under kontaktinfo inne i din bruker på Helse Norge

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler