Søsterhjemmet legesenter

Åpningstider:

Resepsjon: 

  • Man - tors 08:00 - 12:00 og 13:00 - 15.30
  • Fredag 08:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00.
  • Telefontid: Man - fre 08:30 - 11:30 og 13:00 - 14:30.

Laboratoriet:

  • Man - tors 08:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00
  • Fredag 08:00 - 12:00 og 13:00 - 14.30  NB! Venøse prøver (sendeprøver rekvirert av lege) MÅ taes før kl 11:30 på fredager.

NB! Det er påbudt med munnbind på kontoret, vaske/ sprite hender, holde avstand. Pårørende kan følge KUN dersom det er et helsemessig behov for pasienten. 

INFLUENSAVAKSINERING: Har nå pr. 4/1-21 fortsatt influensavaksiner inne til alle grupper. Trekk bare kølapp til lab for dette.  

Vedr sp om COVID-19 vaksinering og risikogrupper mm.; følg med på FHI sine nettsider for informasjon. Følg link her: FHI 

VED SPØRSMÅL OM COVID-19 TESTING; se nettsiden til din kommune før du ringer oss. Her er link til Porsgrunn kommune: https://www.porsgrunn.kommune.no/aktuelt/trenger-ikke-legevurdering-for-test/  

Alle våre listepasienter oppfordres til å bruke vår e-portal for reseptbestilling, e-konsultasjon og melding til resepsjon for å redusere telefonkø.

IKKE sende e-portal meldinger med covid19 spørsmål, da må du ringe i vår telefontid.

Dr Fredriksen er linket til besoklegen.no og har ikke funksjon ekonsultasjon. Alle andre fastleger her er linket til Helsenorge.

 NB!  Du må være aktiv på Helse Norge for å bruke denne funksjonen og logge inn med bankID

Klikk på linken til HelseNorge Resept/ epkontakt/ ekonsultasjon eller besoklegen  Resept/epkontakt

NB! timebestilling er dessverre deaktivert. For time må du ringe oss. Grunnet korona situasjonen må vi ha oversikt over hva timen gjelder.

NB!! Påminnelse/ melding om time du ev har finner du nå i din innboks HelseNorge om du er aktivert der. Ønsker du også påminnelse på sms må du velge at du ønsker varsling på både mail og sms under kontaktinfo inne i din bruker på Helse Norge

NB! For Pasienter som skal til Dr. Fredriksen som gynekolog eller Dr. Arve Rennesund som kirurg; altså Ikke listepasienter, kan dessverre få noe ukorrekte meldinger fra Helse Norge om bekreftede timer hos dem.. Påminnelse om time hos dem linkes automatisk til Pasienten sitt fastlegekontor og dens adresse. Beklager dette, PR. 4/3-21; Dr. Rennesund og Dr. Fredriksen er i ferd med å avvikle denne tjenesten og opprette link til besoklegen.

Henvendelser til legene skjer via felles telefonnummer: 35 56 48 10.

CORONA-smitte

Coronasmitte: Se info og råd på Folkehelseinstituttet og helsenorge.no. Informasjonstelefon 815 55 015.

Ved spørsmål om covid19 testing må du henvende deg til din kommune. Her er en link til Porsgrunn kommune: https://www.porsgrunn.kommune.no/aktuelt/trenger-ikke-legevurdering-for-test/

Dersom du tror du er smittet eller har symptomer som hoste, feber, tungpust, tap av smak og luktesans, sår hals eller sykdomsfølelse må du ringe oss IKKE møte direkte i fare for å smitte andre.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler